torstai 15. maaliskuuta 2012

Näin myöhään yöllä harvemmin onni enää valvoo



Tämän päivän asu. Olen kyllä aivan ihastunut pitsiin, se taitaakin olla oikein tämän kevään juttu. Ihanan tyttömäistä :)


Paita: Gina Tricot
Taustalla näkyy hieman uuden hoidokkimme terraariota :) Terraarion asukki Miffu on siis viljakäärme joka on meillä hoidossa jonkin aikaa. Aivan ihana otus, tosin se taitaa olla vähän järkyttynyt siirrosta uuteen paikkaan..




Mulla on pieni ongelma, en oikein tiedä mitä tekisin mun hiuksille, jotain pientä muutosta ehkä kaipaisin. Onhan mulla kerennyt olemaan jo vaikka minkälaiset hiukset, tein aiheesta pienen kollaasinkin, haha. Aina välillä tulee sellanen olo että nyt tarvis jotain erilaista taas.. Mikä teidän mielestänne sopii parhaiten? :)





Nyt suunnittelen ehkä otsatukan leikkauttamista mutta toisaalta en oikein tiedä.. Ihmeen hankalaa voi olla tämäkin, toisaalta tykkään kyllä hiuksistani sellaisena kuin ne ovat nyt. Blondiksi en enää aio, on tämä tumma väri kuitenkin eniten omaa itseäni. :)



Muutaman vuoden vanha kuvasarja. Vaatteet on ostettu Supresta Australiasta.


Ja arvatkaas mitä.. tätä shoppailulakkoa on ihan äärimmäisen vaikeaa noudattaa! Kokosin tänään listan siitä mitä tarvisin haluaisin..

-ihana pitsimekko Ginasta kesäksi (se pitää varmaan oikeesti laittaa tilaukseen ennenkun ne viedään käsistä, hyvä tekosyy :)
-musta käsilaukku
-kevättakki (Vilassa olis nyt tarjouksessa aika kivannäköinen, taas uusi syy ostaa tämäkin nyt eikä vasta sitten..)
-aurinkolasit (lempparit on niin kärsineet, tarvin uudet samanlaiset)
-mustat korkeavyötäröiset farkkuleggarit tms
-GUESS:in sydänkaulakoru

Et hei, kiitti ostolakosta! Miksi juuri silloin tulee mieleen kaikkea mitä tarvitsisi (not)? Voivoi.. Ehkä olen vain toivoton tapaus :D




2 kommenttia:

  1. Hitsi kun itelläki tekis mieli ostaa semmonen pitsi mekko mut en tiiä viittinkö, se jää kummiskin vaa komeroo roikkumaa D:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niistä mekoista loppu koot millasen mä olisin halunnu :( Olis pitäny eilen vaan heti tilata.. Noo ehkä niitä tulee vielä.

      Poista